Actueel

Update 2 juni 2021

Het bouwstuk wat eind mei online werd opgeleverd door de bekende Vlaamse Br∴ Hugo de Cnodder, auteur van het standaardwerk ‘Loges in de Lage Landen’, heeft absoluut aan de verwachtingen voldaan: boeiend, diepgravend en in veel opzichten een eye opener.

Inmiddels zijn we toe aan de laatste activiteiten op onze arbeidstafel voor dit jaar. 4 juni is er een online maçonniek café waarbij de huidige en de toekomstige Redenaar van onze loge met elkaar in dialoog zullen gaan over een veelheid van onderwerpen, en daarbij ook ‘het publiek’ zullen uitdagen om mee te doen. Dat wordt zonder meer een interessante avond!

Daarnaast is er – gezien de versoepeling van de corona-maatregelen – definitief besloten dat de viering van Zomer Sint Jan op 18 juni in een veldloge zal plaatsvinden, op een passende locatie. Wel met een maximaal aantal deelnemers en in acht name van de corona-maatregelen, maar we zien er zeer naar uit om elkaar weer fysiek te mogen ontmoeten.

Tenslotte zal het arbeidsjaar worden afgesloten met een sloepentocht op het Veerse Meer. Deze tocht was vorig jaar ook gepland, maar helaas niet door gegaan…dit jaar een nieuwe kans, met hopelijk stralend weer!